Despre noi


Cine suntem?Inca din 2008, cand am vrut sa ne demonstram noua insine ca ne putem asigura existenta facand ceea ce ne place am reusit sa strangem un portofoliu impresionant de clienti multumiti. Chiar daca la inceput a fost greu iar cunostintele noastre nu erau foarte ridicate, nici asteptarile nu au fost ridicate in acel moment, dar cu timpul, datorita motivatiei provenita din incurajarile si aprecierile voastre, am reusit sa aspiram catre mai bine si sa ajungem aici.

Nu ne oprim aici, avem planuri pe care am dori sa le ducem pana la capat, astfel incat sa oferim servicii de calitate. Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre este ca fiecare client sa iasa multumit pe usa noastra. Dorim sa ajungem la asteptarile clientilor si sa rezolvam orice problema.Misiune, viziune si valoriMulti dintre clientii nostri ne recomanda ca fiind o echipa tanara si dedicata. Aici este locul in care au primit asistenta necesara si toate informatiile de care aveau nevoie in timpul intregului proces. De altfel, aici au gasit oferte avantajoase de pret pentru nevoile lor: de la pretul pieselor de schimb pana la manopera.

Mediul prietenos, transparenta si profesionalismul sunt doar cateva lucruri pe care clientii nostri le apreciaza, recomandand cu incredere echipa noastra. Va vom tine la curent cu toate informatiile de care aveti nevoie in timpul procesului, astfel va garantam transparenta totala intre dumneavoastra si ce se intampla cu masina dvs. prin intermediul programului special de service dezvoltat de compania noastra ICETEAM

Call Now Button