Servicii


La noi gasiti o oferta completa de servicii pentru masina dumneavoastraFie ca este vorba despre contractarea unei asigurari RCA sau CASCO, sau masina dvs. nu functioneaza corespunzator, echipa noastra va sta mereu la dispozitie folosind instrumente specializate pentru fiecare tip de autovehicul. Astfel vom diagnostica si rezolva intr-un timp foarte scurt problemele de orice tip ale autovehiculului si la un pret avantajos service auto Brasov!

Suntem tot timpul alaturi de dvs. oferind consiliere de specialitate in domeniul auto. In foarte scurt timp veti putea sti care e solutia ideala pentru dorinta dumneavoastra.

De la intretinere, reparatie sau tuning, transformam colaborarea intr-o relatie de prietenie. Astfel vom ajunge la solutia optima.

Indiferent de natura problemei, putem cu usurinta sa diagnosticam tipul problemei. Personalul fiind calificat si cu experienta in domeniu, dar si dispunand de tipuri moderne de interfete diagnoza pentru fiecare tip de autovehicul. Oferim toate tipurile de reparatii, fie ca este o problema electrica, electronica sau mecanica. Va oferim foarte rapid o rezolvare a problemei la preturi avantajoase.


Consiliere in domeniuEchipa noastra este la dispozitia dvs. permanent oferind consiliere de specialitate indiferent ca este vorba despre intretinere, reparatie sau tuning.


AsigurariColaboram direct cu asiguratori. Aici veti gasi preturi avantajoase la asigurarile de tip RCA sau CASCO, neexistand nici un comision intre dvs. si asigurator.Diagnoza electrica si electronicaNu stii de ce ai mereu indicatori aprinsi in bord? Echipa noastra detine interfete de diagnoza specializate fiecarui tip de autovehicul.


Diagnoza mecanicaRezolvam orice tip de problema mecanica a autovehiculului dumneavoastra, indiferent ca este o operatiune banala sau una foarte complexa.

Call Now Button